Skip to content

3 gode investeringer til din byggeplads

4 måneder ago

287 words

Har du gang i et stort byggeprojekt, vil du uden tvivl skulle foretage nogle investeringer, som enten kan gøre arbejdet mere effektivt, gøre din medarbejdere gladere eller gøre byggepladsen mere sikker. Du kan gøre meget for, at deadlinen har større chance for at blive overholdt, og vi kommer her med bud på hvordan.

Forskellige former for byggepladsservice

Byggepladsservice er enormt vigtigt for at holde orden og vedligeholde pladsen, mens arbejdet er undervejs. Det kan meget nemt blive en rodet og besværlig omgang, hvis man stoler 100 % på sine arbejdere til at holde orden. Du kan eksempelvis hyre en pladsmand, der kan holde orden i udstyret og skabe struktur for arbejderne, og du kan bestille oprydning, så hver dag starter fra en frisk.

Sørg for opfyldning af forbrugsvarer

Dine ansatte er nøglen til at overholde deadlinen, og hvis de er tilfredse med deres arbejdsforhold, går alting bare en smule stærkere. De skal have nok kaffe, toiletpapir, energidrik og andet, som de bruger en masse i løbet af en dag på byggepladsen. Tilbyd dem eventuelt også snacks til at holde dem kørende sent på eftermiddagen, hvor der er en tendens til, at byggeriet godt kan gå lidt langsomt.

Giv arbejderne det rigtige udstyr

Det giver sig selv, at det kan være svært at løfte sand med en rive. Men når det kommer til forgafler til minigraveren og lignende, skal de bruge det rigtige udstyr, så de kan udføre arbejdet på mest forsvarlig og korrekt vis. Lad være med at gå på kompromis med halve løsninger, fordi resultatet bliver ikke godt, og dine medarbejdere vil ikke være tilfredse med deres udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *