Skip to content

3 steder, du bør besøge i København

12 måneder ago

289 words

København er en fantastisk og stor by, og det kan være svært at prioritere, hvor man skal tage hen, hvis man kun er i byen et par dage. Du bør derfor gøre det klart med dig selv, hvad du vil se og eventuelt finde et sted, hvor du ikke er så langt fra det hele. Ellers kan du altid tage metro eller bus til at komme rundt. Vi kommer her med tre bud på, hvad du bør se og opleve.

En rummelig og spændende legetøjsbutik

Der skal være noget for de mindste, hvis du tager til København med hele familien. Start derfor turen med en besøg i en legetøjsbutik i København, så de får en god start på turen og måske efterfølgende er mere villige til at tage med videre, når du vil det.

Zoologisk Have

Zoologisk have ligger i Frederiksberg, altså en smule uden for centrum, men dette er et fantastisk sted, hvor der helt sikkert også er noget for hele familien. Både stor og små vil nyde de mange sjove dyr i en måske Danmarks bedste zoo. Og husk – du finder ikke pandaer andre steder end lige netop i København, i hvert fald ikke på dansk jord.

Nørrebro

Du har hørt meget skidt om Nørrebro i medierne, men der gemmer sig for alvor nogle kulturskatte her, som du ikke finder andre steder i landet. Det er et meget kreativt område præget af unge mennesker med mange forskellige baggrunde. Hvis du gerne vil udvide din horisont og opleve Københavns diversitet, er det her stedet, du skal hen. Det er helt sikkert.