Skip to content

De bedste staldvinduer i plast og stål

2 måneder ago

336 words

Hos Staldinventar.dk finder du robuste og sikre staldvinduer i både plast og stål, som med garanti kan opfylde alle dine behov i din stald. Med staldvinduer i plast eller stål fra Staldinventar.dk er du sikret kvalitet og holdbarhed. Skab det perfekte staldmiljø med de rigtige staldvinduer allerede i dag.

Staldvinduer i specialmål

Det er langt fra alle, der har en stald med kvadratiske eller praktiske staldvinduer med standardmål. Ofte er stalde nogle finurlige størrelser og derfor kan du naturligvis få staldvinduer i plast eller stål i specialmål hos Staldinventar.dk. Du kan helt selv vælge om dine staldvinduer skal kunne åbnes helt op, så din firbenede ven kan kigge ud eller om vinduerne blot skal kunne stå på klem eller hvis de skal være fuldstændigt lukkede. På alle vores vinduer finder du de anerkendte snaplåse, som er kendt for deres robusthed. For en sikkerheds skyld bliver vinduerne åbnet udefra.

Skulle uheldet være ude

Skulle uheldet være ude og kommer din hest eller noget til at smadre glasset i vinduet, så vær ikke ræd. Vores staldvinduer leveres med det, der hedder hærdet glas. Hærdet glas splintres i mange tusind stykker, når det smadres fremfor store stykker, som din hest nemmere kan komme til at skære sig på. På den måde er der altså skruet yderligere op for sikkerheden med staldvinduer fra Staldinventar.dk. Du kan også vælge at investere i at putte et gitter i vinduet for yderligere tryghed.

Få råd og vejledning

Hos Staldinventar.dk har vi mere end 30 års erfaring indenfor staldbranchen, så hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, når det kommer til produkter til optimering og vedligeholdelse af staldmiljøet, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar over telefon eller mail til at hjælpe dig og din hest med at få det mest optimale miljø.