Skip to content

Derfor er ankelstøvelen den perfekte støvle

7 måneder ago

310 words

Kender du det, når du skal ud af døren, men ikke ved hvilke sko du skal tage på? Sådan er det også for mange andre kvinder, som ellers har et rimelig solidt udvalg af sko i alle former, farver og størrelser. Men udfordringen er faktisk ikke så svær at løse, hvis du bare skaffer dig et par ankelstøvler. I dette indlæg kan du læse om, hvorfor ankelstøvlen er det perfekte tilbehør til din garderobe.

Fungerer til at tøj
Ankelstøvler kvinder er særligt populære, fordi de passer til at slags tøj. Støvlen er nemlig hverken for kort eller for lang. Det betyder at den passer perfekt til et par jeans eller en lang kjole, som eller kan være ret så svære at style. Støvlen er specielt smart, fordi den både kan bruges til hverdag og til fest.

Feminin uden besvær

Det kan for nogle være noget, af en udfordring at kaste sig over et par høje hæle, hvis man ønsker et mere feminint look. Her er ankelstøvlerne en god løsning, i stedet for at hoppe i et par sneakers. Og hvis du vælger et par støvler med en lille hæl, så kan du slippe afsted med meget, uden at vride rundt på fødderne.

Holder længe

En ankelstøvle er et super klassisk valg, som forbliver moderne i dit klædeskab. Det handler bare om, at du vælger en model, som er meget enkel og ikke har for mange detaljer. Derudover så holder støvler også noget længere, end de vakkelvorne hæle, som hurtigt bliver medtaget af det hårde asfalt og brosten. Det kommer selvfølgelig an på, hvilket materiale du køber støvlerne i.