Skip to content

Herretøj til den kræsne køber

3 år ago

510 words

Kender du Onkel P? Det er en velrenommeret butik i Odense, og det er stedet du går hen, hvis du er på jagt efter herretøj til den kræsne køber. Her finder du en blanding af lækkert kvalitetstøj med særligt fokus på nordiske brands.

Kommer du ikke i Odense, så fortvivl ikke. Du finder nemlig også deres modetøj online.

Et inspirerende univers

Butikken i Odense har skabt et inspirerende univers, hvor man let fristes af det unikke sortiment – og dette univers har de videreført på nettet. På Onkel P’s hjemmeside finder du således ikke bare et bredt udvalg af fede brands, men også inspiration fra shoppens rejseblogs samt tidens mest populære bloggere, der alle skriver om deres personlige oplevelser med Onkel P.

I sidste ende er tøjet selvfølgelig det vigtigste, og du finder blandt andet mærker som Filippa K, Audace of Copenhagen, Won Hundred, Suit, Vito, Forét, Legends og mange andre.

Cool styles til garderoben

Skal din garderobe opdateres med fede styles i klassisk stil, så tag et kig på shoppens udvalg af Filippa K. Skal du holdes varm på en kold dag så er brandets strik noget af det lækreste, du kan finde på markedet. Helt klassisk og til en pris der er til at betale. Det samme gælder for de enkle T-shirts, mens skjorterne oser er maskulinitet og rå elegance.

Er du mere til et råt, sporty look, så byder shoppen også på tøj fra mærket Ackite. Her er alt sort og hvidt, og det Aarhusianske brand stryger frem på popularitetsskalaen på grund af visionen om at skabe tøj, der skiller sig ud. Onkel P har den fulde kollektion, og du finder derfor både T-shirts, skjorter, hoodies og ikke mindst den ultrapopulære og megafede sweatshirt White Slizer.

Har du brug for et klassisk sportslook fremfor det rå, så er Le Coq Sportif et godt bud. Særligt deres sneakers – som du selvfølgelig finder hos Onkel P – dikterer afslappet klasse. 

Hvad siger kunderne?

Onkel P slår sig på at tilbyde god service til kunderne, uanset om de handler i butikken eller på nettet, og kigger man på de mange anmeldelser af shoppen, så viser de tydeligt, at dét fører de ud i livet. Topkarakterer på Trustpilot og ikke mindst pluspoint for hurtig levering og et stort udvalg af fedt tøj til skarpe priser.

Er du nysgerrig på shoppen, så tag selv et kig. Du finder mange gode tilbude, og butikkens personale har altid tid til at give en hjælpende hånd – også selvom du handler via nettet.