Skip to content

Kantblokke sætter prikken over i’et

3 måneder ago

436 words

Hvis du er i gang med at lægge fliser og mangler en måde at afgrænse eller afslutte det flisebelagte område, så er det kantblokke, du skal have fat i. Kantblokke sætter prikken over i’et ved støtte- og læmure, ved bede af enhver afart og alle andre steder, hvor kantafgrænsning kan afrunde en flisebelægning. På Skagenbeton.dk finder du et af Danmarks mest varierede og inspirerende udvalg af fliser og andre former for betonbelægning, som blandt andet omfatter mere end 20 forskellige typer af kantblokke. Sortimentet byder på kantblokke i store og små størrelser, flade og fyldige former og i en bred vifte af farver. Du kan vælge ensfarvede kantblokke i grå, sort, hvid, gul eller rød eller modeller, hvor farven er et miks af eksempelvis rød og grå. På den måde får du mulighed for at vælge netop den farve, som passer til resten af dine fliser samt til de omgivelser, belægningen lægges i.

Enkle og rustikke kantblokke på Skagenbeton.dk

Foruden farve, størrelse og udformning skal du også tage stilling til, om kantblokkene skal have slåede eller skarpe kanter. Mange vælger kantblokke med samme type kant, som de omkringliggende fliser, så udseendet bliver ensformigt. I vores webshop finder du naturligvis begge dele, og vi ved, hvad der passer til hvad. Kantblokke med affasede og skarpe kanter giver et enkelt og stilrent udtryk, og eftersom mange danskere foretrækker fliser med skarpe kanter, passer denne type kantblokke sammen med majoriteten af de fliser, der lægges i de danske hjem. Kantblokke med slåede kanter ses ikke lige så ofte i gadebilledet, og de giver derfor et mere sjældent og unikt præg, som er både rustikt og råt.

Skagen Beton er din betonekspert

Hos Skagenbeton.dk har vi mere end 80 års erfaring med design, produktion, udvikling og salg af betonvarer, herunder blandt andet havfliser, lecablokke og fundablokke. Firmaet blev grundlagt i Skagen tilbage i 1937, og i dag drives det af både anden og tredje generation. Vi er stolte af at have glade og tilfredse kunder i hele landet, og vi gør alt, hvad vi kan, for at leve op til vores gode ry. Kvaliteten af vores produkter placerer dem blandt de absolut bedste på markedet, og vi udvikler jævnligt nye produkter og opdaterer nuværende. Vores gode kundeservice kan du opleve, hvis du kontakter os på telefon +45 98 44 17 55 eller mail skagenbeton@skagenbeton.dk, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål til vores produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *