Skip to content

Sådan forbedrer du indeklimaet på din arbejdsplads

9 måneder ago

404 words

Miljøet på din arbejdsplads er afgørende for effektivt arbejde og færre sygedage. Det gælder både store kontorbygninger med hundredvis af siddepladser samt større industrilokaler, hvor der arbejdes meget nøje og præcist med materialer via nogle kraftige værktøjer.

Der er forskellige måder at optimere arbejdsmiljøet på, og vi giver dig her indsigt i, hvordan du bedst muligt giver dine medarbejdere de bedste forhold til at præstere.

Ordentlig ventilation er altafgørende

Udluftning og ventilation giver de helt rigtige luftforhold, så dine medarbejdere kan arbejde så effektivt som muligt. Der skal hverken være for varmt eller for koldt, og samtidig er det ekstremt vigtigt, at der ikke opstår gennemtræk for at forhindre sygdom.

Hvis først sygdommen rammer, spredes den, og pludselig kan du faktisk tabe rigtig mange penge på, at du valgte ikke at få gjort noget ved ventilationsproblemet. De ekstra sygedage er nemlig den største udgift, din virksomhed kan have, hvis udluftningen ikke er optimal.

Andre steder hvor det kan være ekstra vigtigt med god udluftning er eksempelvis storkøkkener, trykkerier, værksteder og i industrien. Sidstnævnte er der nogle helt særlige krav til.

Undgå farlige gasser i industrien

Når man arbejder med store redskaber og tunge materialer, kan der udledes knapt så gode gasser i luften, som går direkte i lungerne på dine ansatte. Det kræver mere end bare en ordinær ventilator, og du skal derfor ud og investere i en industri ventilator for at sikre, at dampe og gasser fra korrosive processer ikke tager overhånd.

Der findes et stort udvalg af løsninger, som både er transportable og stationære, så du kan finde en industri ventilator, der passer ind i din industriløsning. Hvad end du søger procesudsugning, komfortventilation eller noget helt tredje, kan du finde løsningen til dig.

Bygningerne tager også skade

Når man forbedrer indeklimaet, er det ikke bare bedre for dem, der arbejder i det. Det forbedrer også levetiden på bygningen. Dette gælder naturligvis primært industrielle aktiviteter, da de omfattende processer kan udlede nogle kemikalier, som kan skade konstruktionerne på sigt.

Vælger man sin ventilationsløsning det rigtige sted, kan man altid få enheden tilpasset virksomhedens behov. Du kan derfor ikke gå helt galt i byen, når du er på jagt efter en industri ventilator.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *