Skip to content

Smukke og funktionelle stålkonstruktioner fra Helstrand Smedje

12 måneder ago

403 words

Mange forbinder smedjer med klodsede værksteder fyldt med ambolte, hamre og grove smede værktøjer til skoning af heste og deslignende. Men en smedje kan også være et sted, hvor kvalitets jern forarbejdes til smukke og enkle konstruktioner, som går fint i spænd med de skandinaviske idéer om design som værende strømlinet, stilrent og tidløst. Hos Helstrand Smedje sætter vi en stor ære i at levere løsninger til såvel private som erhverv, hvor design, robusthed og anvendelighed går op i en højere enhed. Vi går op i at skabe nye, innovative produkter til møblering og indretning af såvel stuen som kontoret, ligesom vi også med omhu og grundighed udvikler produkter som for eksempel cykelstativer, hyldeknægte, bordben, terrasseværn, trappe gelændre osv. i alle typer stål.

 

Vi brænder for det vi laver, og uanset om du er på udkig efter en ny brændeovn, et gelænder til trappen i dit hus, eller måske et nyt sæt møbler til foyeren i dit kontor domicil, så står vi parat til at levere den helt unikke løsning baseret på dine ønsker og idéer og vores kreativitet og indlevelse. Hvis du vælger at lægge dine indkøb hos Helstrand Smedje, er du garanteret et produkt, som ud over at være smukt og æstetisk, også kan holde til daglig slid i mange år fremefter uden at det vil kunne hverken ses eller mærkes.

 

Besøg vores website og få inspiration til din bolig, dit kontor, eller måske institution, hvis du sætter pris på holdbart og elegant design. Hvis du ønsker en tilpasset og skræddersyet løsning, kan vi kontaktes direkte. Vi tror på dialogen som det vigtigste redskab til at opnå det optimale resultat, og vi tager hellere end gerne en snak med dig for at vurdere dine ønsker og behov og sikre os, at vi er aligned på det foventningsmæssige plan.